Facebook Twitter Gplus E-mail RSS

Rezultate poll

 

Iata rezultatele partiale din data de 15.10.2012 cu 478 de completari ale poll-ului dupa cum urmeaza:

Tabelele se citesc in felul urmator, daca coloana cu locurile din poll e mai mare decat coloana cu locurile anuntate, atunci am vesti proaste. Similar si pentru coloanele cu posturi.

Bucuresti: 248 de locuri din 615 si 50 de posturi

 

Cluj: 45 de locuri din 420 si 5 posturi

 

Craiova: 50 de locuri din 250 si 12 posturi

 

Iasi: 38 de locuri din 377 si 25 posturi

 

Targu Mures: 50 locuri din 268 si 11 posturi

 

Timisoara: 51 de locuri din 345 si 4 posturi

 

Deci, ca toate concluziile bune incep cu deci, daca ar fi sa ne luam dupa ce vedem aici se pare ca majoritatea covarsitoare va da pe loc si ca in Bucuresti va fi de 3,5-4 ori mai aglomerat ca in celelalte centre universitare. Adica, cam ca anu’ trecut cand in Bucuresti s-a ramas cu buza umflata iar in celelalte centre sufla vantu’. Ma rog, rezultatele sunt destul de putine cat sa nu fie foarte semnificative, mai vorbim dupa 1000, dar se observa trendul.

 

6 Responses

 1. Madalina

  Sau poate au completat poll-ul mai multe persoane din Bucuresti. Cred ca era mai relevant daca exista si intrebarea “In ce centru ai facut facultatea?”, atunci stiam exact cati migreaza.

  • Master of Minions Master of Minions

   Era da acu e prea tarziu de bagat. Oricum, inca o intrebare cred ca ar fi confuzat peste masura masele care si asa gasesc greu de completat pollul asta.
   Oricum eu am grafice cu traficul si e cam egal, chiar intra foarte multi din timisoara si din targu mures deci… migratia e in floare.
   Chiar o sa incerc la urmatorul update sa fac o localizare grosiera in functie de IP sa vedem cati din anumite centre universitare se duc catre alte centre universitare.

 2. andrei

  salut! de ce nu este poll si pentru medicina dentara? acolo sa vedeti concurenta… 5 la bucuresti, 3 la cluj

  • Master of Minions Master of Minions

   Pai din mai multe motive: e alta materie deci cei de la dentara nu intra pe site, nu stiu pe nimeni de la dentara si nu as avea cum sa il popularizez (oricum nu prea il face lumea nici pe asta) si, cel mai important, sunt un singur om si pe langa site-ul asta mai am si alte lucruri de facut, unul dintre ele fiind sa invat pentru examen… deci, nu am cand.
   Si poate ca as fi facut ceva de genu’ asta daca as fi fost contactat din timp de cineva de la medicina dentara care sa fi aratat cel mai mic interes, ca doar nu imi era greu sa ii fac un user cu privilegii mai mari si sa isi faca singur grile, polluri, interpretari, etc. dar avand in vedere ca nu s-a intamplat asa ceva… poate la anu’.

 3. alex

  Daca tot vrei sa faci poll in primul rand ar trebui sa completezi tu corect nr total de locuri. De exemplu la Tg Mures sunt 4 locuri la cardiologie iar in excelul tau apare alt numar. La fel si la oftalmoligie unde nu sunt locuri la tine apar 2.

  • Master of Minions Master of Minions

   Daca tot vrei sa faci comentarii ironice din care sa transpire ideea ca sunt incapabil sa fac un poll, in primul rand ar trebui sa nu iti limitezi simtul briliant al observatiei la numarul de locuri si sa il extinzi asupra numarului de centre de pregatire, apoi, observand absenta desavarsita a acestora din tabel, sa iti pui intrebarea “E oare posibil ca tabelul sa contina doar centrele de examen? Si daca da, atunci e posibil ca numarul de locuri si posturi pentru aceste centre de examen sa fie o suma a locurilor si posturilor centrelor de pregatire arondate respectivelor centre de examen?”

   Cu siguranta aceasta procesiune logica va da raspuns tuturor nelamuririlor cu exceptia uneia, si anume, “da’ de ce?”.
   Pai e simplu… Din vreo 600 de completari aproape 100 sunt gresite. 100 din 600 de absolventi de medicina, atentie mare, absolventi de medicina, nu de ASE, teatru si film sau agronomie, au fost incapabili sa completeze 4 intrebari banale. Chestie care imi da o perspectiva luminoasa asupra sanselor mele la examen si, totodata, una sumbra asupra viitorului rasei umane.

   Si ca sa nu ma trezesc cu alt comentariu ironic am sa fiu foarte explicit: Daca mai introduceam inca o variabila, adica “centru de pregatire”, in poll as fi avut probabil inca vreo 25 de greseli de completare, daca nu chiar mai multe.


You must be logged in to post a comment.

Home Poll Rezultate poll